Nom nom...! Olen taas nauttinut elämästä ja reissaamisesta ja ystävien näkemisestä ja rennosta koulusta. Olen ollut aika tyytyväinen elämääni. Nyt juon teetä ja syön jaffakeksejä ja odottelen tentin alkua..:D 

En nyt aseta mitään suuria odotuksia tämän seuraavan asian suhteen mutta haluan kertoa, sillä oli aika hasardia toimintaa taas..:D 

Oltiin kaverin ja hänen poikkiksen kanssa viihteellä. Ajatuksena oli mennä baariin jossa en ollut koskaan käynyt. Paikalle oli ilmainen sisäänpääsy ennen 23. Olin valmis jo tunteja ennen sovittua tapaamista, vaatteiden valinnassa ei ongelmaa ja tukan sai hyvin pystyyn. Tämä todella harvinaista minulle..:) Samoin sanoin kaverille etten ota fillaria sillä en tiiä mihin eksyn yöks ettei tarvi sitä sit muistaa mihin jätin..;)  Olin myös tapaamispaikalla ensimmäisenä, hahah, tämäkin historiallista. Käytiin ensin toisessa baarissa josta talsittiin tähän minulle ennestään tuntemattomaan mestaan. Kauhea jono! Ei oli millään haluttanu jonottaa, mutta jostain kummasta jonotettiin kuitenkin. Meno oli aika blaa! Oltiin yläkerrassa ja jo vähän lähdössä kun bongasin tyypin joka ja jonka kaverit ilmeisesti bongas meikäläisen viereisessä pöydässä. Kuulin kaverin kuiskivan tyypille jotain musta ja vinkkas muhun, tyyppi vastas jotain "on se hyvän näkönen...." enkä enempää. Sanoinki kaverille heti ku näin tän että kyllä tota kattelis yhen yön verran ja että sen sais niin helposti mukaan..;)

Sitten alko se, että minä en ainakaan mee sanoo mitään, ehä mä vois tehä mitää alotetta ku en oo koskaan tehny, tottunu että miehet tulee tekemään sen..:D Kaveri kannusti ja kannusti että menet, ja että tekis hyvää mulle. Totesin vaan että mitä mä sit tekisin jos se ei lähtiskään mukaan..;) Suunnitelma oli että sit vaa jätän sen siihen ja vaihetaa baarii. Olipa niin vaikeeta nousta siitä pöydästä..:D Sit vaan päätin että se on mentävä, valo oli tullu. Menin ja sanoin "Joko mennään?" :D Tyyppi kyseli et mihin? Vastasin että ihan mihin vaan..xDD Vastaukseks "Joo mennää röökil" HAHAHAH...! Siis annan mahdollisuuden lähtee mihi vaa ja tekee mitä vaa ni tää haluu röökil..:D hiukan ujoo hei!

Kaverin poikaystävä ei ollut lainkaan varma että olisin mennyt tekee alotteen ja oliki aika äimänä..:DD

Oli kyllä luonteva jutella kaikesta. Lähinnä aluks töistä ja koulujutuista ja tulevaisuuden suunnitelmista ja minkälaista tääl on asustaa. Tyyppi alko kyselee mihin me ollaa menos ja houkuttelinki et lähetään johki muuhun baariin. Tuli ilmi että tää oli myös tän tyypin eka kerta siellä baarissa ja oli myös samaa mieltä että toiste ei tarvi mennä..;) Mutta kovin tyytyväinen oli että oli mennyt edes sen kerran..;)

Kaveri oli laittanu sisältä viestii ja ilmotinki että hakekaa takit ja mennään. Matkalla mietittiin mihin mennään ja mihin meikäläisen ikä riittää..;) 

Juteltiin kaikki seurustelusta, edellissistä suhteista, kihloista, naimisiin menosta ja lasten teosta, tulevaisuuden suunnitelmista. Oltiin niin samoilla linjoilla näistä asioista, samoin myös musiikkimausta ja tanssimisesta..;) Tyyppi haluski viedä tanssii vikan hitaan joka oli jo loppumassa ettei keretty ku lattialle..:D Yhtä matkaa lähettiin ja tyyppi saatteli himaan. Oli kyllä ihana olla lähellä, mutta ei sen enempää. Ajattelin että tyyppi vaikuttaa niin kivalta että vois nähä toisenki kerran ennenku sössii jutun. Mutta sen lähellä oli niiin hyvä olla, ja tuntu niin hyvälle. Kaveri kyllä aika timmis kunnos..;)

Ois niin kyllä virkistävä jos onnais tää homma. Mitään suuria toiveita ja murtumisia ei ole tiedossa..:) Mutta ainahan se kiva olis. Oltiin tosi paljon jutuissa aluks mutta kun lähdin moneks viikkoo pois heti ni treffaaminen ei oikeen onnannu. Nyt ei olla pariin viikkoon jutskailtu kun ei olla facessa törmätty. Ajatuksena oli nähdä kyllä nyt kun olen täällä mutta lähden jo reilun viikon päästä lomailemaan.. Vähän kutkuttais mut mietityttää kans et miks tyypist ei kuulu mitää..Ite oon semmonen et en tee aina alotetta ja homma on toiminu hyvin. Pitäis varmaan laittaa viestii että hoodeilla ollaan.